04 rugsėjo 2015

Filmas: Minions / Pakalikai

Location: Mikelis, Suomija
Šeimai / Komedija / Nuotykių / Animacinis / 91 min. / 2015m.

Mano įvertinimas: 2/5 (1 - neverta gaišti laiko, 2 - nuobodus,  3 - žiūrėti galima, tačiau kažko trūksta, 4 - nesigailiu, kad žiūrėjau, 5 - awesome, žiūrėčiau ir antrą ir trečią kartą)

Oficialus aprašymas: Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo gigantiškojo aštriadančio T- Rex iki mažiau gigantiško Napoleono. Tačiau vieną dieną, netikėtai jiems patiems, pakalikai suprato likę be šeimininko. Geltonųjų kolonijai atėjo gilios depresijos laikai...

Tuomet vienas jų, ryžtingasis Kevinas, sugalvoja planą ir, drauge su maištaujančiu paaugliu Stiuartu bei viso pasaulio mielumo įsikūnijimu mažuoju Bobu, leidžiasi į platųjį pasaulį laimės (ir naujo, labai blogo, šeimininko giminei) ieškoti!

Trijulės nuotykių horizonte – ne tik jaudinančios pažintys (tarkim su potencialia klano šeimininke, pirmąja pasaulio moterimi super-niekše Scarlet Overkill), bet ir kelionė nuo Antarktidos ligi 1960-ųjų rokenrolo ritmu alsuojančio Niujorko! Deja, jai lemta baigtis ūkanotam Londone, kur mažieji bičiuliai atsiduria akistatoje su pačiu didžiausiu gyvenime iššūkiu – išgelbėti Pakalikų rasę nuo...sunaikinimo.

Mano komentaras: Taip visų lauktas ir ilgai "nete" gera kokybe nepasirodęs animacinis filmas nuvylė mane. Peržiūrėjus visus trailer'ius galima sakyti, kad pamačiau visą filmą ir pačias juokingiausias vietas. Netgi geri, visiems žinomi ar bent jau kur nors girdėti, garso takeliai - ir tie negelbėjo. Akivaizdžiai kūrėjų idėjos išsisėmė ties "Blogasis aš 2", scenarijus manęs nenustebino, o juoko dozės, kurios tikėjausi prieš peržiūrą, taip ir negavau. Tačiau, kad ir kaip bebūtų mielas filmas su kiek neįprasta, bet gražia mintimi - kiekvienas, net ir "blogiukas" nusipelno nors minutės laimės. (Kita vertus ar tik ne dėl laimės ir noro kažką pasiekti "blogiukai" imasi bet kokių veiksmų?)

Trailer'is:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą