05 birželio 2015

"Grobiai" postcrossing'ui

Location: Mikelis, Suomija



Nauji atvirukai
Truputėli atsinaujinom
Nors šiandien sunkiai kėliausi, galiu pasakyti, kad nusimato darbinga diena. Nepagalvokit, kad tik ką tik atsikėliau (jei taip būtų turbūt būčiau labai vieniša, kad leisčiau sau taip vėlai keltis) iki dabar padariau daug visko. Nuėjau į laboratoriją, kur atlieku praktiką ir kaip niekada šiandien tikrai dirbau, tada nukeliavau nusipirkti atvirukų, išėjau pabėgioti ir netgi spėjau palįsti po dušu ir papietauti.
Atvirukai išsiųsti
"Oficialios" skolos šiandien iškeliavo

Atvirukas su motociklu
Kažkodėl šis labai patiko
Šiame įraše norėjau pasidalinti savo "grobiais" postcrossing'ui. Iš tikrųjų prisikaupė jau daug "oficialių" skolų, o iš savo turimų atvirukų krūvėlių nelabai ką įdomaus parinksi - būtinai reikėjo atsinaujinti. Atsinaujinti pavyko ir visai smagiai. Suomijoje atvirlaiškių pasirinkimas - nerealiai didelis, rinkausi gerą pusvalandį, kol susirinkau, tai kas man patinka. Ir tai mano bėda, nes kai perku atvirukus, perku tuos, kurie man patinka, o ne tuos, kurie galbūt būtų einami projekte. O kita problemėlė, kad imu po vieną vienetą. tad kartais pritrūksta tam tikrų atvirlaiškių. Bet čia tik todėl, kad man patinka turėti didelį pasirinkimą savo namuose, o lėšų ne visada tam pakanka.

Sigutės Ach atvirukai Suomijoje
Sigutės Ach atvirlaiškius galima rasti ir Suomijoje
Prisiminus pirmą kartą, kai atvažiavau į Suomiją ir pamačiau atvirlaiškių (ne dvigubų atvirukų) pasirinkimą, net nuščiuvau. Tokio Lietuvoje nebuvau mačius ir manau, kad nepamatysiu dar labai ilgai, na nebent internetinėse parduotuvėse, bet tikrai ne prekybos centruose. O čia jų apstu. Tarp kitko galima rasti netgi Sigutės Ach atvirlaiškių, kurių pas mus "Nieko Rimto" nespausdina kaip atvirlaiškių. Iš pradžių buvo keista matyti pažįstamus vaizdus su suomiškais užrašais, tačiau dabar, tai jau įprasta.

Šįkart ilgai nebepasakosiu, dar laukia grilis ir klubas (ilga dienelė nusimato). 

Gero visiems savaitgalio!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą