07 birželio 2015

Allan Pease "Kūno kalba"

Location: Mikelis, Suomija
Allan Pease Kūno kalba
Mano vertinimas: 3/5 (1 - neverta net bandyti (neprisiverčiau perskaityti visos), 2 - nepatiko, 3 - nei patiko nei nepatiko, vidutiniška knyga, 4 - man patiko, 5 - man labai patiko, skaitysiu ir antrą, ir trečią kartą)

Situacija vakarėlyje
Situacija vakarėlyje
Mano nuomonė: Tai tikrai ne ta knyga, kurią galima skaityti kaip grožinę literatūrą, savo malonumui. Knygos struktūra, stilius ir informacijos pateikimas primena gerą, 240 puslapių referatą. Informacija ganėtinai naudinga, galima panaudoti realiame gyvenime. Daug paveiksliukų (gal kiek primityvūs), kur parodyti gestai, kad juos geriau suprasti. Patiko, jog knygos pabaigoje yra pateikti kasdieninių situacijų paveiksliukai, kurie skirti perskaitytos informacijos įsisavinimui, taip galima įsivertinti savo gebėjimus skaityti kūno kalbą.

Anotacija: Knygoje nagrinėjami kasdieninio gyvenimo neverbalinio bendravimo aspektai, aptariamos teisingo judesių ir gestų interpretavimo metodikos, leidžiančios „perskaityti“ gestų slepiamas mintis ir emocijas. Sužinosite, kaip suprasti, kada jūsų pašnekovas sako netiesą, kaip kontroliuoti interviu, pokalbį ar derybas, kokiu būdų neakivaizdžiai pamaloninti partnerį, išvengti baudos už greičio viršijimą ir dar daug ką. Knygos autorius - vienas žymiausių kūno kalbos specialistų pasaulyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą