16 liepos 2015

Animacinis filmas Wreck-It Ralph / Ralfas Griovėjas

Location: Mikelis, Suomija
Animacinis filmas Wreck-It Ralph / Ralfas Griovėjas
Animacinis / 108min. / 2012m.

Mano įvertinimas: 4/5 (1 - neverta gaišti laiko, 2 - nuobodus,  3 - žiūrėti galima, tačiau kažko trūksta, 4 - nesigailiu, kad žiūrėjau, 5 - awesome, žiūrėčiau ir antrą ir trečią kartą)

Oficialus aprašymas: Ralfas Griovėjas griauna tik darbo metu – kompiuteriniame žaidime. Ir tik tol, kol žaidžia nors vienas vaikas ! Visą kitą laiką Ralfas praleidžia žiūrėdamas kaip linksminasi jo „bendradarbiai“ – didelio namo, kurį Ralfas nuolat griauna, gyventojai ir Meistras Feliksas.

Ralfui labai liūdna, kad jo pareiga – būti blogu. Griauti. Visus gąsdinti. O medalius dovanoja tik geriems žmonėms... Todėl Ralfas nusprendžia žūt būt gauti tą medalį – žvilgantį, auksinį... Su dideliu užrašu „didvyris“! Ir nors trumpam tapti geru. Mylimu. Fainu biču!

Kadangi Ralfo žaidime medalius gauna tik Meistras Feliksas, todėl Ralfas iškeliauja į kitus žaidimus – ieškoti savo medalio. Ir savo laimės. Va čia nuotykiai ir prasideda! Pokemonas, skraidantys virusai ir saldainių mergaitė... Visi jie „dirba“ savo žaidimuose, o kai žaidimų salonas užsidaro, tuomet grįžta į savo namus ir gyvena savo gyvenimus, pilnus nuotykių ir linksmybių!

52-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ filmas, prie kurio vairo stojo televizijos serialų „Simpsonai“ ir „Futurama“ kūrėjas Rich Moore, pristato intriguojančią ir nuotykiais prisodrintą kelionę kompiuterinių žaidimų pasauliuose. Juk visiems rūpi, ką žaidimo veikėjai veikia tuomet, kai jais niekas nežaidžia...

Mano komentaras: Ir kas galėjo pagalvoti, jog žiūrėsiu animacinius filmukus. O vat jau taip gavosi, kad nuėjus pas kažką į svečius renkasi dauguma, tad dauguma šįkart nugalėjo. Prisimenu, kai pradėjau dirbti kino teatre šio filmuko jau lyg neberodė, tačiau vaikiški rinkinukai dar buvo užsilikę, na, ir dar teko girdėti, kad visai neblogas buvo filmas.

Trumpai tariant filmas man patiko. Tam tikrose vietose juokiausi, o tai jau kažką sako. Beje, idėja ganetinai originali (nors gal kiek ir primena "Toys Story"). O ir posūkis filmo pabaigoje, buvo  tikrai netikėtas. Kartais smagu grįžti į vaikystę ir pažiūrėti linksmą animacinį filmą.

Trailer'is:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą