18 birželio 2015

Suradau aš sau veiklą

Location: Mikelis, Suomija

Pirmas vaizdas
Vaizdas įėjus
Prie praeito įrašo "Ką veikti Mikkeli'yje?", pamiršau pridėti: "galima groti". Mikkeli'yje, tiksliau MAMK'e yra tokia galimybė gauti repeticijų salės raktą. Vasaros metu, tai padaryti visai nesudėtinga, tačiau pavasario (manau ir rudens) semestru eilės būna milžiniškos, tad dažnai laiku nespėjus užsiregistruoti tenka laukti kitos galimybės 2 mėnesius. Šįkart man pasisekė (laukiau vos 5 mėn iki šios pergalės), netgi dvigubai pasisekė - gavau klasę du kartus savaitėje po dvi valandas. 

Visada galvojau, kad čia šilumos mazgas
Visada galvojau, kad čia
šilumos mazgas
Muzikos klasė, tai supraskit vieta rusy, kurios įėjimas visiems matomas, bet ne visi jį pastebi. Klasėje galima pasinaudoti esančiais muzikos instrumentais: būgnais, bosine, akustine, elektrine gitaromis, sintezatoriumi ir elektriniais vargonais (kam ir kodėl?.. nežinau). Ši klasė labiau skirta grupinėms repeticijoms nei mokymuisi. Tačiau turint noro ir turint iš ko mokytis, tai pilnai įgyvendinama.
Fotosesija su gitara
Ir žinoma, fotosesija su gitara

Šiuo metu bandau prisiminti, ką mokėjau groti gitara ir pianinu (šios klasės atveju sintezatoriumi). Taip pat turiu du iššūkius: iki rudens išmokti bent vieną kūrinį gitara ir bent vieną pianinu :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą